Schele produse din 1964

Svelt propune propria gama de produse, fructul unei experiente de multi ani, omologate si atestate de organisme recunoscute in mod oficial, fabricate conform standardelor de calitate si de siguranta si celor europene. Svelt S.p.A. produce schele din 1964 si asigura clientela ca atat pentru schelele conforme cu norma europeana cat si pentru schelele produse conform normelor italiene cerintele de siguranta sunt baza filozofiei firmei, ce a adus un renume firmei noastre.

Normele italiene si cele europene.

Toate schelele Svelt sunt conforme noului Decret Legislativ nr. 81 din 09/04/2008 (unicul text asupra sigurantei) art. 140. In baza acestui decret este obligatorie in Italia producerea, distribuirea si folosirea schelelor conform normelor italiene (specificate in decret de art. 140). Este posibila evitarea ancorarii schelei la fiecare 2 etaje (alineat 4) daca aceasta este atestat cu Normele Europene UNIEN1004.  
Aceasta marca poate fi pusa doar pe schele, si pe documentatia cu privire la acestea, ce au fost supuse omologarii demonstrate mai sus de prezentul certificat
Normele Europene EN1004 nu sunt aplicabile schelelor cu inaltimea pana la etajul inferior a 2,5m si schelelor cu o inaltime mai mare de 8,00 m in exteriorul cladirilor si de 12,00 m in interior.
Aveti nevoie de mai multe informatii?
Experienta noastra vine în ajutorul dumneavoastra pentru a va acorda asistenta si pentru a recomanda produsul potrivit.
Unul dintre expertii nostri va va contacta fara nicio obligatie din partea dumneavoastra
Svelt