Scari produse din 1964

Svelt propune propria gama de produse, rezultatul unei experiente de multi ani, omologate si atestate de organisme recunoscute in mod oficial, fabricate conform standardelor de calitate si de siguranta, precum si celor europene.

Svelt S.p.A. produce scari din 1964 si asigura clientii de faptul ca, atat pentru scarile cu norma europeana cat si pentru cele dupa norma italiana, cerințele de siguranță sunt baza acelei filozofii a firmei ce a adus un renume firmei noastre.
Marcile si certificatele noastre de calitate sunt explicatia moderna a controlului de proiectare si de calitate, care este facut din totdeauna, avand metoda si interesul constant, evitand astfel problemele dealeri-lor nostri si a altor consecvente grave pentru milioanele de utilizatori ale produselor noastre.

Normele italiene si europene.

Toate scarile Svelt sunt conforme noului Decret creto Legislativ nr. 81 din 09/04/2008 (unicul text asupra sigurantei) art. 113. In baza acestui decret este obligatorie in Italia producerea, distribuirea si folosirea scarilor conform normelor italiene (specificate in decret de art. 113). Este admisa derogarea dispozitiilor cu caracter constructiv conform alineatelor 3, 8 si 9 pentru scarile portative conforme cu Normele Europene UNIEN131-1-2-3-4.  
Aceasta marca poate fi pusa doar pe scari, si pe documentatia cu privire la acestea, ce au fost supuse omologarii demonstrate mai sus de prezentul certificat.

Normele europene UNIEN131-1-2-3-4 nu se pot aplica schelelor, carora li se va aplica norma europeana UNIEN14183.
Toate scarile si taburetii Svelt sunt conforme normei ISO 9000 conform UNI EN 287/1 si EN ISO 9606/2. Sudorii sunt examinati periodic de catre un laborator extern care elibereaza o licenta de trecere a probelor de abilitate si precizie, impuse de norma.
Aveti nevoie de mai multe informatii?
Experienta noastra vine în ajutorul dumneavoastra pentru a va acorda asistenta si pentru a recomanda produsul potrivit.
Unul dintre expertii nostri va va contacta fara nicio obligatie din partea dumneavoastra
Svelt