Cum platesc

Plata serviciilor 

1 Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua: numerar, plata online folosind cardul, cu cardul in showroom sau prin ordin de plata. 

2 Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul SVELT PROFESIONAL S.R.L. din Oras Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, Sos. de Centura nr. 103. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.  

3 Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat, iar in cazul in care livrarea se face cu un curier, costul de transport va fi mai mic prin eliminarea costului de ramburs.

S.C. SVELT PROFESIONAL S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Tranzactia va fi procesata de Netopia www.mobilpay.ro, compania prin intermediul careia se realizeaza cele mai multe plati online in Romania. Garantam returnarea integrala a banilor in cazul in care comanda nu se va finaliza.


Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. SVELT PROFESIONAL S.R.L.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. 

4 Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de svelt.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii de catre un consultant de vanzari.al societatii noastre.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul de mai jos: 
Nume firma: SVELT PROFESIONAL S.R.L.

Cont lei: RO47BACX0000000197691000 UNICREDIT BANK


Cod unic inregistrare: RO 16965458

Aveti nevoie de mai multe informatii?
Experienta noastra vine în ajutorul dumneavoastra pentru a va acorda asistenta si pentru a recomanda produsul potrivit.
Unul dintre expertii nostri va va contacta fara nicio obligatie din partea dumneavoastra
Svelt